30 års jubilæum hos Point S Hadsund

Vi glæder os til at se alle kunder,venner, familie og forretningsforbindelser til åbent hus fredag d. 22 juni 14.00-16.00

For Gerda og Claus Spanggaard er de sidste 30 år gået med at servicere deres mange kunder med alt indenfor dæk, fælge og autoservice. Virksomheden, der ligger i udkanten af Hadsund på vej til Als, har gennem årerne udviklet sig i takt med udviklingen indenfor biler og kundernes ønsker til virksomheden.

Point S Hadsund har i dag både private og virksomheder som kunder, og kikker man ud på dæklageret står der dæk i alle størrelser og til mange forskellige køretøjer. Servicevognen hjælper hver dag landmænd, entreprenører og håndværkere med deres dækproblemer.

Claus Spanggaard er ikke i tvivl om at dagens autoværksted er markant anderledes i dag end for 30 år siden.

På værkstedet har håndværket med at reparer biler udviklet sig over de sidste 30 år og vi har i dag en række moderne maskiner, der kan udmåle og fejlfinde på folks biler. Vores nye air con apparat er et eksempel på hvordan ny teknologi hele tiden kommer til. – udtaler Claus Spanggaard mens han viser rundt på værkstedet i Hadsund.

Mens Claus Spanggaard er i værkstedet, klarer Gerda Spanggaard bogholderi og kontoret, som også har udviklet sig meget gennem årerne. Hver dag kommer der kunder ind med opgaver der gerne skal løses hurtigt da de fleste ikke kan undvære deres kære bil ret længe.

Point S Hadsunds runde dag bliver fejret med åbent hus fredag d. 22. juni mellem 14.00 – 16.00 hvor alle er velkomne til at kikke forbi og fejrer Point S Hadsunds 30 år i dæk – og bilernes verden.