Dæk til alle årstider og formål

Der er forskel på dæk – og dem der monterer dem!

Vi er meget mere end blot et værksted – vi er også specialister i dæk. Det er en del af “arven” fra det der i gamle dage hed dækspecialister og vulkanisører. Det betyder, at vi er uddannede og ved rigtig meget om dæk, deres opbygning, evt. reperation, lovgivning, rådgivning og sidst, men ikke mindst, har vi det helt rigtige udstyr til at montere, optimere, afbalancere dæk på fælge og kan endda udmåle om din bil “træder rigtigt” på dækkene.

Det betyder også, at du aldrig vil finde produkter af dårlig kvalitet hos os, for det vil vi aldrig sælge – og derfor heller ikke anbefale.

Til gengæld finder du et stort udvalg af kvalitetsdæk – og vi rådgiver dig gerne udfra dine præferencer og kørestil; økonomi, levetid, sporty kørsel, biltype, etc. Og hånden på hjertet, kan det godt være at du kan finde nogle, der er nogle kroner billigere, men så er det ikke i den kvalitet vi sælger – og ikke monteret af en specialist på det rette udstyr.

Dæk til alle årstider og formål

Vi har alle de bedste mærker

Klik og læs mere om:

Det er af vital betydning at du vælger det rette fodtøj til din bil – og ikke mindst, efter årstiden. I point S er vi af den opfattelse at vinterdæk er bedst til kørsel om vinteren og sommerdæk til kørsel om sommeren. Det giver optimal sikkerhed og den bedste økonomi, men vi har selvfølgelig mulighed for at hjælpe dig med helårsdæk, hvis vi ikke kan overbevise dig om andet 😉

Herunder finder du links til de forskellige dækkategorier, hvor du kan læse meget mere om de fantastiske egenskaber produkterne besidder og hvordan de adskiller sig fra hinanden. Husk at trædefladen – kontakten med vejbanen ikke er større end din håndflade, og alligevel yder enestående sikkerhed og tryghed. Kom gerne ind og spørg – vi glæder os til at give dig en ekspert behandling.

Point S Hadsund

Østergade 115
9560 Hadsund

Telefon 98 57 11 74

hadsund@point-s.dk

facebook

Åbningstider:

Man-Torsdag: 7.30-16.00
Fredag: 7.30-14.00
Lørdag lukket

film-link

Her tilbyder vi:

Dæk
Fælge
Autoservice

Find os her

lillemap