DÆKHOTEL

Dækhotel er som navnet indikerer et hotel for dine dæk. Dækhotellet er specielt indrettet til opbevaring af dine dæk, i de årstider de ikke bruges. Hotellet er indrettet med specielle reolsystemer og ergonomiske hjælpemidler, som forbedrer arbejdsforholdene for vore medarbejdere.

Vi vasker og afbalancerer alle hjul, inden de kommer på plads, så de ikke ligger med snavs og vejsalt.

I lavsæsonen gennegår vi alle dæk på dækhotellet og kontakter dig, hvis vi f.eks. kan se, at du trænger til at få skiftet 2 eller 4 dæk pga. slitage, trænger til 4-hjulsudmåling, hvis de er slidt skævt, der kan også være hæl/tå slidtage som tegn på at dine støddæmpere skal skifte.

Vi kan, kort sagt aflæse rigtig meget ud fra dine dæks slidtage og udseende. Blot endnu en fordel ved at de er et professionel dækhotel.

Dækhotel

Dækhotel med roomservice

Dæk er ikke lige så krævende med deres overnatninger som vi mennesker er. Alligevel giver det god mening at få dine dæk indlogeret i vores Dækhotel. Vi tilbyder roomservice, som betyder vi i ro og mag kan efterse dine dæk, når de opbevares hos os. Så sikrer vi os, at der ikke er skader på hjulene inden vi sætter dem på igen.

Dine dæk er noget af det vigtigste på din bil, derfor skal der også passes godt på dem, når de ikke er i brug.
Vi sørger for korrekt opbevaring, mens du nu nyder din bil i den travle hverdag. På den måde sparer du også plads derhjemme og slipper for besværret med at fragte dæk frem og tilbage mellem hjulskiftene.

Når det bliver tid til at skifte igen, kontakter du os bare for at lave en aftale, så bliver dine hjul skiftet med dem der ligger i dækhotellet.

Vi har altid plads til ekstra gæstedæk, kom endelig forbi og se hvad vi kan gøre for dig og dine dæk.

Dækhotel

Point S Hadsund

Østergade 115
9560 Hadsund

Telefon 98 57 11 74

hadsund@point-s.dk

facebook

Åbningstider:

Man-Torsdag: 7.30-16.00
Fredag: 7.30-14.00
Lørdag lukket

film-link

Her tilbyder vi:

Dæk
Fælge
Autoservice

Find os her

lillemap