Point S Hadsund

Østergade 115
9560 Hadsund

Telefon 98 57 11 74

hadsund@point-s.dk

facebook

Åbningstider:

Man-Torsdag: 7.30-16.00
Fredag: 7.30-14.00
Lørdag lukket

film-link

Her tilbyder vi:

Dæk
Fælge
Autoservice

Find os her

lillemap

Point S Hadsund

Point S Hadsund ejes af Claus Spanggaard, som overtog forretningen i 1987 og idag beskæftiger ialt 5 mand. Vi står klar med ekspertise indenfor salg og montering af dæk og fælge, udstødning, støddæmpere, bremser og olieskift. Du er altid velkommen til at kontakte os for et tilbud til netop din bil.

God service og ekspertise er værd at køre efter og vi betjener idag en lang række tilfredse kunder fra Mariager, Assens, Als, Gjerlev, Terndrup og Arden, kort sagt hele oplandet omkring Hadsund. Og du er selvfølgelig også mere end velkommen.

Dækhotel

Autoservice udført af professionelle mekanikere

Vores personale står altid klar med rådgivning til netop dine behov

Vi tager os af din Autoservice og sørger for at din bil er godt kørende. Så kan du med ro i sindet klare hverdagen, vel vidende at alt din bils dæk, bremser og sikkerhedsudstyr er i orden.

Professionel serviceeftersyn

Vi lever af at gøre din bil sikker og tryg at køre i

Overlad din bils serviceeftersyn til os, så sikrer vi, at din bil bliver klar til årstiden. Vi sørger for at din bil er klar og rådgiver dig så du fårde bedste forudsætninger til en sikker hverdag i trafikken.

Autoservice, klargøring og rådgivning

Vi står altid klar til at give dig rådgivning

Hos Point S Hadsund står vi altid klar til at rådgive dig inden for autoservice. Vi holder os opdateret hos fabrikanterne, således at vi kan give dig og din bil den bedste mulige service. Skulle du have nogle spørgsmål angående din bils dæk, bremser eller noget helt tredje, er du velkommen til at tage kontakt til os. Vi står til rådighed for at give dig en god og tryk oplevelse med dit autoservice.