Lucky Days

Lucky Days kampagne fra 1. april til 31. maj 2022

Hos alle point S værksteder i Danmark kan du ved køb af 2 stk. Goodyear eller point S dæk få adgang til gratis at streame 2 film og 1 lod i lodtrækningen om et ophold i Hollywood, ved registrering.

Du deltager på følgende måde:

1. Køb 2 dæk af mærket Goodyear eller point S

2. Scan QR-koden bag på den udleverede flyver, eller gå ind på siden: luckydays.point-s.com

3. Udfyld tilmeldingsformularen: Én formular giver dig mulighed for at aktivere dine Rakuten TV-koder OG deltage i lodtrækningen om ét Hollywood ophold.

4. Efter din tilmelding modtager du automatisk din kode på e-mail, så du kvit og frit kan se 2 film på Rakuten TV.

5. Ved kampagnens afslutning bliver der trukket lod – og den heldige vinder af et ophold i Hollywood findes!

OBS Husk at gemme din faktura/kvittering på købet af dækkende. Den skal oploades ved registrering for at bekræfte dit køb!

Held & lykke

Lucky Days

Konkurrenceregler

Konkurrence med krav om køb og lodtrækning ved konkurrencens slutning, arrangeret af POINT S DEVELOPMENT fra 1. april 2022 til og med 31. maj 2022, åben for enhver voksen fysisk person bosat i et af de 20 lande, (undtagen Bulgarien, Italien og Portugal) der afholder konkurrencen, undtagen medlemmer af Point S-netværket og medlemmer af virksomheder, der deltog i forberedelsen af kampagnen.
Alle kunder, der har købt to dæk af mærket Point S eller Goodyear hos en deltagende Point S-forretning mellem den 1. april 2022 og den 31. maj 2022 inklusive, i et af de deltagende lande, kan registrere sig for at deltage enten på webstedet www.luckydays.point-s.com eller ved at scanne QR-koden på staffeliet på skranken eller på flyeren for at downloade et købsbevis og validere deltagelsen. Alle deltagere får en systematisk gevinst, der består af to film på Rakuten-platformen (med en maksimal enhedsværdi på 5 euro). Alle deltagere kan også vinde 2. præmien, som er et ophold i Los Angeles (USA) på 4 nætter på et 4* hotel (fly og morgenmad inkluderet) for to personer til en værdi af 5.000 euro. Hvis det er umuligt at organisere dette ophold, uanset årsagen, vil en tilsvarende præmie med minimum en tilsvarende værdi blive tildelt vinderen. Konkurrencen er begrænset til én deltagelse pr. husstand (samme efternavn, samme postadresse og/eller samme e-mailadresse) i konkurrencens varighed.
Lodtrækning vil finde sted den 30. juni 2022, i hovedkvarteret for den organiserende virksomhed og gennem en foged (Etude AURAJURIS, 4 quai Jean Moulin – 69001 Lyon – Frankrig), som vil trække 1 vinder blandt de 17 deltagende lande af opholdet i Los Angeles (USA).
For at være berettiget til gevinsten skal deltageren udfylde alle felterne på registreringsformularen og have uploadet sit købsbevis. Enhver ufuldstændig eller forkert indtastning vil blive erklæret som ugyldig og kan ikke udnævnes som vinder. Vinderen bliver informeret via e-mail før den 31. juli 2022.
Reglementet er registreret hos AURAJURIS, 4 quai Jean Moulin – 69001 Lyon (Frankrig). Det kan ses gratis på de salgssteder, der deltager i operationen, frem til lodtrækningen,
og på følgende adresse: https://www.aurajuris.com/jeux-concours-huissier/consulter-reglement-jeux-concours.php

Dæk, Fælge og Autoservice

Få et godt tilbud hos dit lokale Point S værksted !

Pin It on Pinterest