Alufælge

Alufælg

Alufælge – Danmarks største og bedste udvalg hos point S

Find alufælge til din bil og din smag, gå på opdagelse i vores to fælgkonfiguratorer.

Det komplette alufælg-sortiment som point S forhandler, kan du finde i de to nedenstående fælgmoduler. Gå på opdagelse og kontakt din nærmeste point S forhandler, hvis du ønsker mere information.

UNDGÅ SKRAMMER!

BESKYT DINE ALUFÆLGE MED

Alloygator-logo

Point S alloygator

HVAD ER ALLOYGATOR?

Point s alloygator
ALLOYGATOR ER EN NEM OG EFFEKTIV LØSNING TIL AT BESKYTTE DINE DYRE FÆLGE MOD SKADER. OG DET ER UANSET, OM DU KØRER FIAT ELLER FERRARI, POLO ELLER PORSCHE.

Alloygator monteres mellem fælgen og dækket og beskytter dermed den udsatte del af fælgen. Produktet er fremstillet af meget hård nylon, der uden problemer kan klare mødet med kantsten og andre massive genstande på vejen.

Har du allerede fået skrammer på dine fælge, vil Alloygator dække over skaderne og sørge for at holde fælgene pæne.

Alloygator er designet og udviklet af bileksperter og har gennemgået en streng MIRA test. Alloygator er på få år blevet en stor succes i flere lande og blev i 2013 kåret som årets produkt af det ansete engelske bilmagasin, Auto Express.

point s alloygator

ALLOYGATOR FÅS I 11 FORSKELLIGE FARVER:

Sort er så diskret, at man stort set ikke lægger mærke til den

Sølv og Gun Metal får fælgen til at se større ud

Rød, blå, gul, pink, grøn, lilla, orange og hvid giver en flot styling effekt

FÅ ET GODT TILBUD

KONTAKT DIT NÆRMESTE POINT S CENTER

Dæktrykskontrolsystemer (TPMS)

Fakta er at den 1. november 2014, træder det nye EU direktiv omkring Tyre Pressure Monitoring System (TPMS) i kraft for alle nyindregistrede biler.

Hvad er  TPMS?

Tyre Pressure Monitoring Systems (TPMS) er systemer integreret i køretøjet der hele tiden overvåger dæktrykket. Der er to forskellige systemer; det direkte system ( der måler dæktrykket ved hjælp af en sensor i hjulet (TPMS-ventil) og det indirekte system ( der måler ved hjælp af bilens ABS system, her finder ingen dæktrykskontrol sted). Et display inde i bilen informerer føreren hvis ét eller flere dæk mister dæktryk.

Pin It on Pinterest