Sommerdæk

Sommerdæk - Point S

Sommerdæk

Gode sommerdæk om sommeren er mindst lige så vigtige som vinterdæk om vinteren.

sommerdæk Point SSommerdæk findes i mange variationer og klarer sig forskelligt. Den overvejende del af året er til sommerdæk i Danmark. Desværre har sommerdæk ikke altid den sammen bevågenhed som vinterdæk. Som bilist har man stor tillid til dækkene på bilen, men de færreste tænker på, at man overlader sin skæbne til fire små kontaktflader på størrelse med fire håndflader mellem dæk og vejbane.

 

Få et godt tilbud

Find dit lokale Point S Værksted

Michelinlogo

DET KOMPLETTE SORTIMENT AF MICHELIN SOMMERDÆK

SIKKERT FRA FØRSTE TIL SIDSTE KILOMETER!

FRA TANKE TIL VEJ. ØJEBLIKKELIGT!

ÆGTE PASSION. ENESTÅENDE PRÆSTATIONER:

50% FLERE BANEOMGANGE OG HURTIGERE!

Få et godt tilbud

Find dit lokale Point S Værksted

 

DET KOMPLETTE SORTIMENT AF GOODYEAR SOMMERDÆK

Kvalitets sommerdæk

LogolilleAutoBild-Gut

Point S Summerstar

Ny stor tysk dæktest fra AUTOBILD med skærpede krav giver Point S Summerstar 2 en flot 7. plads ud af 50 testede dæk.

Autobild har testet alt lige fra Premium dæk såsom Continental, Michelin og Goodyear ned til asiatiske produceret mærker.

Dækkene er blevet testet på våd og tør vej, samt holdbarhed i KM og rullemodstand. Både pris og km var en vigtig faktor i testen.

Point S dækket Summerstar 2 havde særdeles gode egenskaber på våd vej. Test panelet var overrasket over dækkets gode egenskaber samlet set.

Dækket produceres på Continentals egen fabrik i Europa.

Normalt tester man efter nogle europæiske standard normer, men denne gang har AUTOBILD valgt at skærpe testkravene. Dette betød blandt andet at mange af de helt billige mærker ikke nåede kravene til testen.

Se  hele testen ved at klikke her 

Michelinlogo

MICHELIN Pilot Sport

Til sportsprægede biler med høj præstation

MICHELIN Pilot Sport har mere end 200 godkendelser til originalmontering hos de mest krævende bilfabrikanter
… og med MICHELIN Total Performance får du flere præstationer i hvert dæk

MICHELIN Pilot Sport har en optimeret profil, som gør det muligt at køre lige igennem vandpytter, hvor andre dæk kan få problemer.

GREEN X-mærkningen af MICHELIN Pilot Sport er en garanti for en energieffektivitet, som er blandt de bedste på markedet.
Michelins ambition er at reducere brændstofforbruget og dermed udslippet af CO2

Den revolutionerende gummiblanding kombinerer et fremragende greb på våde veje, brændstofbesparelse og lang levetid.
Dette takket være erfaringer fra mere end 10 sejre i træk i Le Mans 24 timers løbet.

Se mere på Michelin.dk

 

goodyear-logo

Goodyear EfficientGrip

Brændstofbesparende og miljøvenligt

Spar på benzinen og sæt et mindre CO2-fodaftryk med EfficientGrip-dækket med brændstofbesparende teknologi. EfficientGrip kombinerer en letvægtsstruktur med en avanceret slidbaneblanding, der gør, at dækket skal bruge mindre energi for at rulle. Resultatet er lavere omkostninger til brændstof – og CO2- udledninger – på hver køretur.

Lang holdbarhed

EfficientGrip giver dig et højere kilometertal mellem dækskift. Slidbanens silicablanding sikrer en længere dæklevetid, og du sparer penge.

Bedre bremseevne på våde veje

Med en unik slidbaneoverflade og en lamelplacering, der sikrer, at vandet bortledes effektivt, giver EfficientGrip bedre køreegenskaber i vådt føre og kortere bremselængder end andre dæk i klassen.

Støjsvag, komfortabel kørsel

Oplev komfortabel kørsel takket være det støjreducerende blokdesign.

Dæktrykskontrolsystemer TPMS

Dæktrykskontrolsystemer TPMS

Fakta er at den 1. november 2014, træder det nye EU direktiv omkring Tyre Pressure Monitoring System (TPMS) i kraft for alle nyindregistrede biler.   Hvad er  TPMS? Tyre Pressure Monitoring Systems (TPMS) er systemer...

læs mere
Michelins dækrevolution fås nu i Danmark

Michelins dækrevolution fås nu i Danmark

Michelins meget omtalte, nye Cross Climate dæk er landet i Danmark. Dermed kan bilister bestille det nye sommerdæk, der forener sommer- og vinterteknologi i ét og samme dæk, i dækcentre og hos bilforhandlere landet over.

læs mere
1,6 millioner forkerte dæk

1,6 millioner forkerte dæk

Den største optælling nogensinde viser, at næsten 400.000 personbiler stadig kører på vinterdæk i sommervarmen. Dette svarer til, at hver femte bilist ikke kører med de rigtige dæk til årstiden. Dette er stik imod anbefalingerne fra bl.a. bilisternes egen organisation...

læs mere
Gode råd til kør-selv-ferien

Gode råd til kør-selv-ferien

Der er mange ting at have styr på, når man skal på kør-selv-ferie i udlandet. Uanset om du skal på ferie med personbilen alene eller have campingvognen med, er der en række råd, der er gode at følge, før du ruller ud på den europæiske asfalt med familien Der er altid...

læs mere
Husk også campingvognens dæk

Husk også campingvognens dæk

Så er det ved at være tid til at rejse ud i sommerlandet husk at kontakte din nærmeste Point S og få din campingvogn og bil kontrolleret. Når sommeren er på vej, betyder det at mange drager afsted med campingvogn spændt efter bilen. Dækkenes alder er ikke ligegyldig!...

læs mere
Point S Summerstar 2 – en flot 7. plads hos Autobild.

Point S Summerstar 2 – en flot 7. plads hos Autobild.

Ny stor tysk dæktest fra AUTOBILD med skærpede krav giver Point S Summerstar 2 en flot 7. plads ud af 50 testede dæk. Autobild har testet alt lige fra Premium dæk såsom Continental, Michelin og Goodyear ned til asiatiske produceret mærker. Dækkene er blevet testet på...

læs mere

Pin It on Pinterest