Autoservice

Autoservice til alle bilmærker

Uanset bilmærke kan du få din bil serviceret hos Point S.

Alle service udføres jvf. bilens servicehåndbog, så din garanti på bilen opretholdes. Vi har alt det nødvendige testudstyr og sørger naturligvis for den rette olie og godkendte reservedele.

Vores Point S værksteder har hver deres specialkompetencer.

Kontakt dit nærmeste Point S værksted og hør hvad de kan gøre for dig.

Kvalificeret udført serviceeftersyn

Servicekravene varierer fra bilmodel til bilmodel, og fra den ene servicetype til den anden.

Point S servicerer din bil ud fra de informationer bilfabrikanterne oplyser, hvor de beskriver hvilke specielle forhold, der gør sig gældende for netop dit bilmærke og model.

Kort sagt bliver din bil serviceret som på et autoriseret værksted og ud fra din bils egen servicebog. Efter hvert eftersyn modtager du udførlig information på et serviceskema, hvor det er afkrydset, hvad der er foretaget. På den måde kan du altid følge med i, hvad der er foretaget på din bil.

Forkæl dig selv og din bil med service hos point S.

Få et godt tilbud

Find dit lokale Point S værksted

Batteri

Startsikker bil er en fornøjelse.

batteri

Batteriet i en bil følger sit eget liv. Et batteri kan falde sammen fra den ene dag til den anden, uden nogen egentlig grund. Som tommelfingerregel holder et batteri i ca. 5 år, hvis det bliver passet. Der skal altid være vand over cellerne, medmindre det er et tørbatteri. Det skal oplades, hvis bilen står i 3 måneder eller derover. Skulle du løbe tør for strøm, så kom ind. Vi har friske batterier på lager til hurtig montering – med garanti på.

Bremser

Den allervigtigste funktion på din bil.

Bremse

Bremser er også en af de ting som normalt bliver efterset ved serviceeftersyn. Derfor er det meget vigtigt at overholde serviceintervallet og ikke køre f.eks. 5.000 km for meget. Hold øjne og ører åbne og vær opmærksom på ethvert fejlsymptom fra bremserne – dem kan du ikke undvære. Det kan være en “svampet” bremsepedal, skurren af metal mod metal eller en langsom svækkelse af bremsekraften over år. Husk også at bremsevædsken skal skiftes min. hvert 3. år. Kom hellere ind og få tjekket bremserne en gang for meget – end en gang for lidt. Vi har aftaler med alle de rigtige leverandører for den bedste kvalitet.

Motorolie og olieskift

Olien er motorens blod!

olie

Olieskift indgår i din bils regelmæssige eftersyn, hvad end serviceintervallet er 10.000, 15.000 eller endog 30.000 km i mellem hvert serviceeftersyn. Der er dog forhold, hvor det kan være en fordel at forkæle bilen med et ekstra olieskift mellem serviceintervallet. Specielt hvis der er 30.000 km i mellem. point S har alle de rigtige olier som Long Life og til VW, BMW, MB, Opel og alle top-op olier. point S anbefaler et ekstra olieskift, ved:

  • Hyppige koldstarter og små korte ture som “kokser” motoren og dermed olien, som skal holde motoren ren.
  • Kørsel i bjerge med høj belastning, f.eks. en campingvogn på slæb.
  • Turboladede motorer som bruges hårdt, f.eks. på bane eller på lange Autobahn strækninger, med høj fart.
  • Og endelig, hvis du generelt bare ønsker et langt liv for din motor.

Kom ind og forkæl din bil og dig selv hos din lokale point S forhandler.

Styretøj / hjuludmåling

Kom på rette vej med point S

styretoej

Bilens styretøj er altafgørende for, at bilen opfører sig som fabrikanten har tænkt. Der skal ikke meget mere end en hård kantstensparkering til, for at bilens styretøj er slået skævt. Og er indstillingen på bilens forhjul forkert, vil det hurtigt kunne aflæses på bilens dækslid og ofte også kunne ses. Så hold øje med skævt dækslid på både for- og baghjul. Det kan være tegn på, at din bil behøver en styretøjs- eller komplet hjuludmåling..

Kontakt din lokale point S forhandler – og kom på rette vej.

Støddæmpere

Bedre sikkerhed med “friske” kvalitetsstøddæmpere.

stoeddaemper

De rigtige støddæmpere er vigtigt for kørekomforten og sikkerheden. Målinger viser, at bremselængden tredobles, hvis de er slidte. point S er specialister i at læse fejl ved støddæmperne ud fra dækkets tilstand og montere det bedste produkt i forhold til bilmærke og behov. Vi fører alle de kendte mærker. Det giver dig den bedstekvalitet.Kontakt endelig din lokale point S forhandler.

Udstødning

Anerkendte leverandører for den rigtige kvalitet.

udstoedning

I forbindelse med udstødning er kvaliteten også vigtig. Derfor har vi aftaler med de mest anerkendte leverandører, der fører de beste kvalitetsmærker.
Kontakt din lokale point S forhandler for yderlige information, priser m.m.

Pin It on Pinterest