aarsmoede

De danske bilejere ønsker dæk, fælge og autoservice i topkvalitet – især fra indkøbskæden Point S. Det konkluderer kæden, som på det netop afholdte årsmøde kunne fremvise en omsætningsfremgang i 2010 på 30 procent. Det har resulteret i en millionbonus, der nu bliver udbetalt til medlemmerne.

– Baggrunden for det bemærkelsesværdige resultat ligger i vores målrettede styring af omkostningerne kombineret med en forstærket indsats, når det gælder tilbud og service over for vores kunder. To faktorer der er altafgørende for at styrke konkurrenceevnen og skabe vækst på et stærkt prisfølsomt marked, udtaler bestyrelsesformand for Point S, Paul Bjerring.

At væksten i omsætningen hos Point S er så markant, skyldes først og fremmest medlemmernes arbejdsomhed på de 34 individuelle værksteder landet over. Men også at kæden i kraft af sit europæiske netværk har været i stand til at forhandle en række fordelagtige indkøbsaftaler på dæk, fælge og autodele hjem, oplyser en pressemeddelelse.

– I det forgange år har vi holdt udgifterne nede og samtidig målrettet markedsføringen af vores lokale værksteder. Det har smittet positivt af på regnskabet. Udover bonussen på 1,3 millioner, der er blevet udbetalt i løbet af året, udbetaler vi derfor også et udbytte på 1 million kroner til fordeling blandt vores medlemmer. Og den tendens har vi planer om at fortsætte fremover, fortæller Paul Bjerring.

Med i DSL

På kædens årsmøde blev det af samme grund besluttet at sætte yderligere fart på omsætningen og indtjeningen samt at øge antallet af forhandlere tilknyttet Point S.

– I det kommende år vil vi gøre endnu mere for at bakke op omkring de enkelte medlemmers faglighed og konkurrenceevne. Blandt andet ved at lette de daglige administrative byrder og tilbyde værkstederne sparring omkring relevante forretningsmæssige forhold, forklarer Paul Bjerring.

I første omgang har Point S besluttet at melde sig ind i Dæk Specialisternes Landsforening. Samlet set er det overordnede mål, at Point S fortsætter med at være en stærk faglig og økonomisk attraktiv kæde at være medlem af. Samt at Point S styrker profileringen som et af de foretrukne brands, når det gælder dæk, fælge og autodele. Point S har i dag over 1900 værksteder over hele Europa og sælger mere end 11 millioner dæk om året.

kilde: Motor Magasinet

Pin It on Pinterest