I forbindelse med bestyrelsesformand og landechef Stine Kamper øjeblikkeligt er fratrådt grundet butikslukning af point S Nykøbing F, har bestyrelsen konstitueret sig på ny – og fordelt ansvarsområderne mellem bestyrelsens medlemmer.

Bestyrelsessammensætningen frem til næste generalforsamling er således;

Bo Laursen fra point S Silkeborg er formand, Karsten Kaae fra point S Farum er næstformand, kasserer er som hidtil Jesper Kjerulf fra point S Frederiksværk. Øvrige bestyrelsesmedlemmer er Jan Larsen fra point S Aars, Peter Strangholt fra point S Randers og Jim Pedersen fra point S Nakskov.

Nytiltrådt bestyrelsesformand Bo Laursen udtaler, ”Konsekvensen af Covid-19 og et par vintre uden sne, gør desværre at vi må sige farvel til et medlem, og samtidig tidligere bestyrelsesformand og landechef Stine Kamper. Stine har utrætteligt, udført et fantastisk stykke arbejde for foreningen igennem en lang årerække. Så hun fortjener en stor tak for den indsats. Det er et scenarie både Stine og foreningen helst havde været foruden, men vi har hurtigt fundet ”fodfæste” i bestyrelsen og er fuldstændig klar til business as usual.”

Kontaktpersoner vil pr. dd. og fremadrettet være:

Kæde / medlemmer / PV dæk: Bo Laursen, bo.silkeborg@point-s.dk

Regnskab / finans: Jesper Kjerulf, jesperkjerulf@point-s.dk

LV dæk/ tungt / div. dæk: Jan Larsen, jan.aars@point-s.dk

Reservedele / oile / div: Karsten Kaae, point-s@auto2000.dk

Markedsføring / medlemspleje: Erik Madsen, em@m2rs.dk

 

Med venlig hilsen

Bo Laursen

 

Bestyrelsesformand

Pin It on Pinterest