point S var med til at sætte fokus på sikkerheden på Biler for Alle

Danske bilister vil sikkert ud på vejene i denne vinter – det er en af konklusionerne, efter at point S deltog på Biler for Alle i Herning den 21.-23. oktober.

En velbesøgt stand, der i tre dage summede af liv, gode råd og henvisninger til lokale point S forhandlere, var med til at gøre messeoplevelsen til en succes for kæden og de besøgende gæster.

De mange besøgende på standen, havde specielt mange spørgsmål omkring risikoen for mangel på vinterdæk, hvilket var et stort problem sidste vinter. Igen i år ser det ud til, at blive et problem, idet de europæiske dækfabrikanter stadig ikke kan følge med efterspørgslen.

point S opfordrer derfor kunderne til så hurtigt som muligt at lægge bestilling ind, så de får de rigtige kvalitetsdæk, der passer netop til deres bil.

Standen var en del af Sportscar Events samlede messestand, og med et sponsorat til Sportscar Event er point S med til at støtte Børnecancerfonden, hvilket er en glæde for kæden.

Messeoplevelsen blev krydret med en konkurrence om point S, hvor de deltagende gæster skulle engagere sig i kæden for at finde svar på en række spørgsmål. Den heldige vinder af et 32”Samsung LCD TV blev Mathias Jørgensen fra Horsens.

konkurrence-vinder

En glad vinder af point S konkurrencen, Mathias Jørgensen, får her
overrakt 
præmien af bestyrelsesformand Paul Bjerring (th).

point S har i dag mere end 1.900 værksteder over hele Europa, og sælger mere end 11 millioner dæk om året. I Danmark er point S repræsenteret med 31 forhandlere, og flere kommer stadig til.

arrow-downpoint S Biler for alle

Pin It on Pinterest