Dæk og Fælge

Dæk og Fælge

Dæk til alle årstider

Benyt dig af vores store specialviden og erfaring på dæk-og fælgområdet, når hjulene skal skiftes.

Forretningen tilbyder et meget stort udvalg af kvalitetsdæk og -fælge i alle prislag.

Dit køretøj er i hænderne på professionelle dækfolk, der rådgiver dig om de rigtige produkter til din kørsel. Når du kører ud fra en point S-forretning er hjulene altid 100% afbalancerede, lufttrykket er korrekt, dækket er tjekket for fejl og slid, der kan røbe fejl i sporing og bremser.

Vi vil gerne have at din oplevelse bliver god hos Point S.
Derfor går vi op i ordentlig service og rådgivning. Sådan at vores kunder får en god og tryg oplevelse når du indleverer din bil.
Samt en god oplevelse efterfølgende, velvidende at din bil lever op til Dansk lovgivning og overholder vores krav om kvalitet.
Vores kunder er selfølgelig velkommen igen og igen, men vi sørger for at kvaliteten på produkterne er i orden, således at du har en bil der er drift sikker i hverdagen.

 

Vi har dæk og fælge til alle typer af:

• Personvogne
• Varevogne
• Lastvogne
• Busser
• Landbrugskøretøjer og –maskiner
• Entreprenørmaskiner
• Gaffeltrucks
• Motorcykler

enten på værkstedet eller fra servicevogn.

Døgnservice

Hvis du står midt på landevejen eller marken med defekte dæk, skal du ikke fortvivle. Vi kan kontaktes døgnet rundt og kører gerne ud til dig, når uheldet er ude.

Alufælge

Benyt dig af vores store viden og erfaring omkring alufælge. Vi tilbyder et meget stort udvalg af kvalitetsfælge – i alle prislag.

Dit køretøj er i hænderne på professionelle dækfolk, der rådgiver dig om de rigtige dæk og fælge til din kørsel. Når du kører ud fra vores point S-forretning er hjulene altid 100% afbalancerede, lufttrykket er korrekt, dækket er tjekket for fejl og slid, der kan røbe fejl i sporing og bremser.

Se vores fælgmodul

alumodul

Point S Stege

Storegade 91
4780 Stege

Telefon 55 81 42 49

stege@point-s.dk

facebook

Åbningstider:

Man-fredag: 8.00-16.00
Lørdag: 9.00-13.00

 

Find os her

stege