Point S Stege

Point S Stege

Storegade 91
4780 Stege

Telefon 55 81 42 49

stege@point-s.dk

Åbningstider:

Man-fredag: 8.00-16.00
Lørdag: Lukket

 

 

Find os her:

Service eftersyn

Velkommen til Point S Stege

Service eftersyn, dæk og fælge til de rette priser

Vores personale bliver løbende opdateret på deres viden. Et service eftersyn hos os betyder at din bil bliver håndteret af proffesionelle folk. Vi følger fabrikanternes anbefalinger og kan derfor give dig og din bil de bedste forudsætninger for en komfortable og sikker kørsel i hverdagen.

Vi bil gerne have a vores kunder får en god oplevelse når de er på besøg hos os. Vi sørger for at du og din bil bliver taget godt imod. Vi lytter til vores kunder og rådgiver løbende. På den måde sikrer vi os at du får det optimale ud af din bil og vi sikrer os at vi får tilfredse kunder.

Vi står klar med ekspertise indenfor salg og montering af dæk og fælge, udstødning, støddæmpere, bremser, olieskift, styretøj samt cykle, så tøv ikke med at kontakte os.

Point S Stege, som blev etableret i 1990, ledes idag af Tim Mortensen og beskæftiger ialt 5 mand.

Du er altid velkommen til at kontakte os for et tilbud til netop din bil.

Dæk og Fælge

Benyt dig af vores store specialviden og erfaring på dæk-og fælgområdet, når hjulene skal skiftes

Erhverv og Landbrug

Vi monterer, afbalancerer og reparerer alle størrelser dæk og har et stort udvalg af nye dæk og slanger specielt fremstillet til de krav, erhvervslivet og landbruget stiller til sikkerhed, holdbarhed og kørekomfort

Autoservice

Dækkene sladrer ofte om andre fejl ved undervognen, og vi gør det er derfor nemt for vore kunder, når vi kan løse problemet med det samme

Cykelafdeling

Her hos Point S Stege, beskæftiger vi os en del med cykler, og har altid en masse flotte modeller i udstillingen