Bosch Autoservice

Bosch Car Service

– vi gør alt for din bil!

Moderne værksteder til moderne biler

Moderne bilers konstruktioner er baseret på højteknologi og kræver derfor højteknologisk vedligeholdelse og service, dvs. viden og testudstyr på højeste niveau. En bil, der passes med kompetent service og repareres efter fabrikkens anvisninger, er nemlig en bil, der holder sin værdi. Det er en bil, du kan have tillid til i hverdagen, fordi du ved, at du kan stole på kompetencen på et vores værksted.

Totalt serviceforløb

En bil skal stadig have skiftet olie, dele smøres, lygter og dæk kontrolleres og justeres osv. Dette arbejde håndteres med samme grundlæggende faglighed på et Point S værksted. Vi tilbyder et totalt serviceforløb, så du kun behøver at bruge ét værksted – Point S Hvide Sande.

Bosch står bag

Bosch udvikler og leverer avancerede elektroniske systemer til alle bilmærker. Det betyder, at uanset hvilken bil du har, så er der antagelig Bosch indeni. Det er Bosch, der udvikler, producerer og leverer de elektroniske systemer til moderne biler. Det er også Bosch, der har udviklet testudstyret og kan rette fejlen eller udskifte en defekt del med et nyt, originalt Bosch produkt.

Bosch Car Service værksteder stoler på, at Bosch giver dem landets bedste bagland. Derfor kan du som værkstedskunde regne med, at det kvalitetsstempel, som Bosch giver dit værksted, er din garanti for ensartet høj kvalitet og et optimalt samarbejde med gensidig tillid og krav til kvalitet.

Bosch car service

Point S Hvide Sande

Danevej 5
6960 Hvide Sande

Telefon 97 31 10 70

hvidesande@point-s.dk

facebook

 

Åbningstider:

Man-Fredag: 7.30-16.00

Her tilbyder vi:

Dæk
Fælge
Bosch Autoservice

 

Find os her

hvidesande

Point S Hvide Sande – Mere end bare autoservice

Sporring og Nummerplade montering

Vi yder fuldservice til din bil.
Det betyder at du trygt kan efterlade din bil hos os til et dækskifte og så tager vi os af resten.
Kontakt os for at høre hvad vi kan gøre for dig og din bil, det koster ikke noget.
Velkommen til Point s