Privatlivspolitik

Person- og privatlivspolitik for Frederiksværk Dækcenter A/S

Generelt

Personoplysninger er alle informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website eller besøger vores værksteder indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller ved at købe ydelser eller varer hos virksomheden.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og bilens registreringsnummer. Det vil typisk være i forbindelse med køb, booking, opbevaring eller prisforespørgsel.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. reparation af din bil. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services, markedsføring og andet indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail, nummerplade m.v. vil kun ske, såfremt vi har hjemmel hertil, f.eks. for at kunne behandle et køb eller hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Vi benytter herudover tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Du har også ret til at få dine egne oplysninger udleveret. Henvendelse herom kan ske til: frederiksvaerk@point-s.dk.
Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.