Dæk og Fælge

Dæk og fælge

Benyt dig af vores store specialviden og erfaring på dæk-og fælgområdet, når hjulene skal skiftes.

Forretningen tilbyder et meget stort udvalg af kvalitetsdæk og -fælge i alle prislag.

Dit køretøj er i hænderne på professionelle dækfolk, der rådgiver dig om de rigtige dæk og fælge til din kørsel. Når du kører ud fra en point S-forretning er hjulene altid 100% afbalancerede, lufttrykket er korrekt, dækket er tjekket for fejl og slid, der kan røbe fejl i sporing og bremser.

Vi holder os altid opdateret på dæk området og sørger for at have de nyeste viden og bedste teknologier til rådighed for at gøre din kørsels oplevelse bedre og frem for alt sikker.

Vi har dæk og fælge til alle typer af:

  • Personvogne
  • Varevogne

Har du et køretøj med special dæk kan du rolig kontakte os for at høre om vi kan hente det hjem til dig.
Vi vil gerne kunne servicere så tilfredse kunder som muligt.

Dæk og Fælge

Point S Farum

Rugmarken 1
3520 Farum

Telefon 44 95 37 44

farum@point-s.dk

facebook

 

Åbningstider:

Man-fredag: 7.00-17.00
Lørdag: lukket

Her tilbyder vi:

Dæk
Fælge
Autoservice

Find os her

farum

Din sikkerhed kommer først Point S Farum sørger for dig og din bil Vi vil gerne have at din oplevelse bliver god hos Point S. Derfor går vi op i ordentlig service og rådgivning. Sådan at vores kunder får en god og tryg oplevelse når du indleverer din bl, Samt en god oplevelse efterfølgende, velvidende at din bil lever op til Dansk lovgivning og overholder vores krav om kvalitet. Vores kunder er selfølgelig velkommen igen og igen, men vi sørger for at kvaliteten på produkterne er i orden, således at du har en bil der er drift sikker i hverdagen. Skulle du være uheldig står vi selvfølgelig klar med mandskab og reservedele. Velkommen til Point S