Dæk og Fælge

Dæk til alle årstider

Benyt dig af vores store specialviden og erfaring på dæk-og fælgområdet, når hjulene skal skiftes.

Forretningen tilbyder et meget stort udvalg af kvalitetsdæk og -fælge i alle prislag.

Dit køretøj er i hænderne på professionelle dækfolk, der rådgiver dig om de rigtige dæk og fælge til din kørsel. Når du kører ud fra en point S-forretning er hjulene altid 100% afbalancerede, lufttrykket er korrekt, dækket er tjekket for fejl og slid, der kan røbe fejl i sporing og bremser.

Vi har dæk og fælge til alle typer af:

• Personvogne
• Varevogne
• Trailer
• Mindre entreprenørmaskiner

Dæk og Fælge - Point S aarup

Alufælge

Benyt dig af vores store viden og erfaring omkring alufælge. Vi tilbyder et meget stort udvalg af kvalitetsfælge – i alle prislag.

Dit køretøj er i hænderne på professionelle dækfolk, der rådgiver dig om de rigtige dæk og fælge til din kørsel. Når du kører ud fra vores point S-forretning er hjulene altid 100% afbalancerede, lufttrykket er korrekt, dækket er tjekket for fejl og slid, der kan røbe fejl i sporing og bremser.

Dækservice

Vi udfører gerne dæk- og hjulskift

For mange er et dækskifte en meget tidskrævende prøvelse. Vi skifter dine dæk hurtigt, sikkert og behageligt imens du slapper af med en kop kaffe. Vi bruger verdens førende dækmonteringsudstyr fra Bosch, der garanterer høj kvalitet og optimal sikkerhed.

Balancering og indstilling af hjul

I forbindelse med dækskiftet kan vi også kontrollere og justere hjulindstilling og –balancering – alt sammen for at du skal få en tryg og stabil køreoplevelse på vejen.

Opbevar dækkene på vores dækhotel

Vil du undgå tunge løft og samtidig spare værdigfuld plads hjemme, kan du opbevare dækkene på vores dækhotel. Når du henter dækkene fra lageret igen, har vi sørget for at de er rengjorte og har en pletfri finish.

Dæk og Fælge - Point S aarup

Point S Aarup

Industrivej 4
5560 Aarup

Telefon 64 43 16 05

aarup@point-s.dk

Åbningstider:

Man – Fredag: 07.00 – 17.30
Lørdag: 09.00 – 12.00

Find os her

map

Alufælge