Erhverv og Landbrug

Dækservice

Vi monterer, afbalancerer og reparerer alle størrelser dæk og har et stort udvalg af nye dæk og slanger specielt fremstillet til de krav, erhvervslivet og landbruget stiller til sikkerhed, holdbarhed og kørekomfort.

Så gennem seriøs dækrådgivning og et udvalg i alle de rigtige mærker hjælper vi dig til at finde den rigtige løsning.

Hjælpen er lige om hjørnet

Vi udfører dækservice på de fleste typer køretøjer på værkstedet, ude på landevejen eller i marken.

Ring for nærmere aftale.

Erhverv og Landbrug

Point S Stege

Storegade 91
4780 Stege

Telefon 55 81 42 49

stege@point-s.dk

facebook

Åbningstider:

Man-fredag: 8.00-16.00
Lørdag: 9.00-13.00

 

Find os her

stege

Med Erhverv Autoservice for du alle fordele og en tryghed i at din virksomhed kører videre også selvom uheldet er ude., Vi holder os konstant opdateret på dæk markedet. Det betyder at vi følger med på den nyeste teknologi og de køre trends der sker lige nu og her. Det betyder at vi har en indsigt i dæk som få kan prale af.
Om det drejer sig om en enkelt bil eller en hel flåde, så sørger vi får at holde dig og dine evt. medarbejdere kørende i komfortable og sikker bil. , Skulle i have nogle køretøjer med behov for special dæk kan i altid kontakte os for at høre om muligheden. Vi vil gerne hjælpe alle sikkert videre på vejen.

Vores aftaler er individuelt aftalt og tilpasset til netop den virksomhed det drejer sig om. Derfor sørger vi også for at I får den helt rigtige løsning. , Ring for nærmere aftale eller for at høre mere om vores muligheder for at hjælpe dig og din virksomhed.

Så sørger vi for at holde dig, dine medarbejdere og dine køretøjer godt kørende. Gå ikke glip af vores Døgn service der sikrer drift 24/7.